default-logo

För dig som är nålrädd

Om du är nålrädd har jag andra tekniker att erbjuda, t.ex. laserakupunktur, värmebehandling (moxipation), akupressur (handstimulering av akupunkturpunkter), ”kul”-tejp som fästes vid akupunkturpunkter i örat.

De här teknikerna hjälper väldigt bra och är ett bra alternativ när man är nålrädd. Räkna dock med att antalet behandlingar ökar eftersom det är akupunkturnålar som ger det snabbaste resultatet.

Självklart blir du som patient inte enbart behandlad mekaniskt hos mig. Den kinesiska medicinen rymmer så mycket mer. I Kina talar vi om den kinesiska medicinen är 30 procents behandling och 70 procent omsorg.

Förutom att jag är akupunktör och distriktssjuksköterska forskar jag även och då är mitt forskningsämne vårdrelationer. Ämnet fascinerar mig då möten mellan en god vårdare och en patient kan vara mycket kraftfullt och leda till fantastiska resultat.

Grundad i den kinesiska medicinen kan jag ge mycket hjälp: t.ex. vad du bör äta, vad som är bra och inte bra för just dig, hur du kan hitta nya tankar när du drivs av starka emotionella känslor.

Inom den kinesiska medicinen talar vi om att när man mår bra är man i balans med sig själv och den yttre omgivningen (naturen). När vi inte mår bra har vi förlorat balansen. Jag har stor erfarenhet av olika vägar att hitta balansen igen. Låt inte din nålrädsla hindra dig!